Monday, August 27, 2012

Qese silikoni për Machine qelqi laminuar Laminating Film EVA interlayer

Qese silikoni për Machine qelqi laminuar Laminating Film EVA interlayer
www.Ucolin.com

Film + EVA:
EVA qëndron për vinyl acetate etilenit, një rrëshirë copolymer
përdorur në prodhimin e qelqit petëzuar si interlayer sandwiched midis
dy copa prej qelqi. Funksioni kryesor i interlayer është që të rrinë
dy copë e qelqit së bashku, në mënyrë që të bëjë xhami sandwiched të
sigurta dhe më të sigurt.
Film EVA është bërë nga materiali i Makromolekula dhe ajo kryen
shkëlqyer në forcën lidhjes, rezistenca e ngrohjes, të ftohtë,
rezistenca rezistenca lagështia dhe forcën elastik në qelq i petëzuar.
Ajo ka qenë pjesërisht duke marrë vendet e filmit PVB në xhami
sigurisë petëzuar, laminuara qelqi artit, qelq i petëzuar ngjyra.
Filmi EVA nuk është ngjitës para ngrohje. Pas ngrohjes, ajo shkrihet
dhe reagon. Në prodhimin e qelqit të laminuara me EVA interlayer, pa
autoclave, rul shtypi, qese ajri, apo vakum unazë gome është e
nevojshme. Si EVA interlayer mund të jenë të përpunuara në kushte
normale klimaterike, asnjë dhomë të pastër me kontrollin klimatike
është e nevojshme. Dhe prodhimin e makinës qelq i petëzuar me film EVA
është kosto më pak dhe më të lehtë të procesit.


+ Qelq i petëzuar me EVA Film
Glass laminuara me EVA Filmi është një lloj i rëndësishëm i qelq i
petëzuar në industrinë e qelqit. Parimi përpunimin e xhamit EVA
petëzuar është i ngjashëm me shumicën e qelq i petëzuar. Për më tepër,
duke përdorur filmi EVA në gotë laminating nuk kërkon autoclave. Të
gjitha të përpunimit laminating do të përfundojë dhe ka përfunduar në
një laminator vakum. Film EVA për qelq i petëzuar ka transparencë të
shkëlqyer, ngjitje te shquar dhe plakjes rezistencës (më shumë se 15
vjet), mund të përdoret për xhami, qelqi dekorative arkitektonike me
pëlhurë, qelqi private, auto xhami etj


Glass + EVA vakum Machine Laminating është një pajisje projektuar
posaçërisht për prodhimin e sigurinë laminuar dhe xham I dekoratë me
Etilen-vinyl acetate Film EVA interlayer (një lloj i makinës një hap
xhami laminating gjithashtu mund të përpunimit Polyvinyl Butyral PVB
interlayer Film).


Glass vakum EVA Machine Laminating përdor qese vakum silikoni për të
bërë para-laminuara qelqi është ngrohje në gjendje për të garantuar që
vakum xhami përfundimtare petëzuar nuk kanë bubbles.


Është gjithashtu e mundur për të petëzuar Film interlayer EVA me,
mëndafshi letër, kaligrafi dhe pikturë, film unilateralizmit
rrezatimit ultravjollcë, film lehta rregulluar dhe kështu me radhë. Të
gjitha llojet e qelqit artit, qelqi, qelqi dekoruar privacy, sigurisë
qelqi dhe panel diellor mund të jenë të përpunuara në vakum Machine
qelqi EVA Laminating.


Krahasuar me autoclave prodhimin e linjës për Polyvinyl Butyral Film
PVB interlayer, Glass vakum EVA Machine Laminating është shumë më e
lehtë për të vepruar dhe më pak kosto për të ndërtuar., Dhe më
fleksibil dhe i përshtatshëm për projektuesi.


+ Bag Silikoni për Machine qelqi laminuar Laminating EVA interlayer

+ Karakteristikat produktit:
Great ngrohje-rezistente,
Madhe plakje-rezistencë,
Rezistenca e madhe për EVA
Anti-korrozive,
Mjedis miqësor,
Long-Përdorimi jetës,

+ Specifikimi i produktit:
1) me trashësi Përbashkët: 3mm
2) Gjerësia maksimale: 3800mm pa ndonjë nyje
3) Çdo gjatësia
4) ngjyra e Përbashkët: Milky (ngjyrë tjetër është në dispozicion për porosi)
5) Custom, pasi klientët e kërkojnë

Të gjitha të drejtat e rezervuara By UCOLIN SILICONE TECH
(1)-Silikoni Pluhurave Qese për qelq EVA Glass laminating makine /
Privatësie Laminating
(2)-silikoni fletë për Machine EVA qelqi Laminating
(3)-Silikoni Qese për qelq PVB Laminating Auto mbetën të bashkuar-
(4)-Silicone gome fletë për Module diellore Cell Laminating Machine
(5)-Na Kontaktoni: uc@ucolin.com / www.ucolin.com
umewe360@gmail.com / umewe360@hotmail.com...